Podrobnosti dogodka

  • Datum:

Kdaj? V soboto, 15. 10. 2022, ob 8.00 izpred šole v Kranju in ob 8.10 izpred šole na Kokrici

Kako? Z avtobusom se bomo iz Kranja oz. s Kokrice odpeljali proti Bohinju.

Opis poti: Našo pot bomo začeli in končali v Ribičevem Lazu. Glede na razmere se bomo odločili, v katero smer bomo krenili. Pot je krožna in dobro markirana. Med hojo bo čas za občudovanje okoliški gora ter bistre vode v Bohinjskem jezeru. Seveda ne bomo izpustili ostalih zanimivosti.
Zahtevnost in trajanje poti: Hoje bo približno za 3 ure. Pot ni zahtevna in poteka večinoma po ravnini. Predviden povratek nazaj v Kranj oz. na Kokrico je okrog 13. ure.
Priporočljiva oprema: Potrebna je pohodniška oprema – pohodna obutev z dobrim podplatom in primerna topla oblačila. Po potrebi (za primer dežja) zložljiv dežnik ali pelerina. Nahrbtnik naj bo dovolj velik, da vanj spraviš odvečna oblačila, a ne pretežak. Hrana in pijača je iz nahrbtnika. Kdor ima, lahko s seboj vzame tudi planinsko knjižico za žige ali Dnevnik 1 Mladi planinec.

Mentorici: Petra Jenko (031 823 615), Petra Mali
Prispevek: 10,00€ za člane društva, člane PZS in člane iste družine, za ostale je cena 13,00€. Denar pobiramo ob prijavi!

Prijave: do četrtka, 13. oktobra 2022 (Otroci oddajo prijavnico razredničarki ali mentoricam.)

POHITITE S PRIJAVAMI, ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!

Opombe: V primeru nepredvidenih razmer si pridržujemo pravico do spremembe ali odpovedi ture. Če pride do odpovedi, bomo starše pravočasno obvestili.

Vabilo