Podrobnosti dogodka

  • Datum:

Slovenski tradicionalni zajtrk, Vino, priprava svečanih pogrinjkov

ZBOR V ŠOLI:  8.20 – 9.00  –  zajtrk v matičnih učilnicah

Razpored:

  • 05 – 10.30: predavanje o vinu v večnamenski dvorani.
  • 30 – 12.15: malica, sledi izdelovanje svečanih pogrinjkov s pripadajočimi meniji in ustrezno izbranimi vini ob določenih jedeh.
  • 15 – 13.00: ocenjevanje pogrinjkov in podelitev nagrad za najbolje ocenjen pogrinjek.

SPREMLJAJOČI UČITELJI:

 9.a – Marija Pavec (fotografira)

9.b – Daša Lunder (fotografira)

9.c – Marjana Sitar (fotografira)

Z go Zbičajnik se dogovorite za menjavo za malico.

Učenci s seboj prinesejo vse potrebno za pripravo pogrinjka. Točna navodila za dan dejavnosti bodo dobili od učiteljev biologije.

 Vodja dejavnosti: Jana Špehar